Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Επιπτώσεις της χιονοθύελλας 15-19/2

 Νομίζω ο Δήμος Διονύσου κι εμείς μαζί του ως κάτοικοι πρέπει να κάνουμε μια ομαδική ΑΓΩΓΗ ή να στείλουμε ΕΞΩΔΙΚΑ στη ΔΕΔΔΗΕ ή και αλλού, διότι έχουμε αλλεπάλληλες φορές ζητήσει να κόψουν τα κλαδιά και δέντρα που είναι γύρω από καλώδια, με δική μας πρωτοβουλία μάλιστα, αλλά μόνο όταν κόβονται ή παίρνουν φωτιά έρχονται για να τα επανασυνδέσουν μόνο.. 

Η χιονοθύελλα στις 15 και 16/2 έδωσε την αφορμή.

Πότε είχαν λήξει οι συμβάσεις με τα ιδιωτικά συνεργεία, πότε έχουν απεργία οι συμβασιούχοι, πότε είναι περίοδος άλλων προτεραιοτήτων, πότε είναι απλήρωτα τα συνεργεία, κι όταν κάποτε έρχονται βαριούνται και κάνουν τα μισά από όσα θα έπρεπε, και διαμαρτύρονται κιόλας ότι δεν επαρκούν για να δουλέψουν αποτελεσματικά..!! 

Τώρα βλέπουμε να σπάνε αυτοκίνητα, να καίγονται οι ηλεκτρονικές συσκευές, να παγώνουμε, να ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ, να δοκιμαζόμαστε εν μέσω πανδημίας, μόλις 20 ΧΛΜ από το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ..!!

Υπάρχει μια μαγική λέξη, ΠΡΌΛΗΨΗ, όχι μετά αλλά ΠΡΙΝ, με προγραμματισμό και σχέδιο, κι όχι μόνο χρεώσεις και προμήθειες μέσω της "ΔΙΑΝΟΜΗΣ και ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η/Ε", έναντι των λογαριασμών του ηλ. ρεύματος...!!

#μηδεια





Δεν υπάρχουν σχόλια: