Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Δασικοί Χάρτες 2020

Σημαντική Ανακοίνωση (από 6-8-2020): 

Στα πλαίσια της διαμόρφωσης των δασικών χαρτών στην Αν. Αττική θα πρέπει να καταθέσουμε όλοι με αίτηση του μηχανικού μας τα στοιχεία, τα σχέδια, και τις βεβαιώσεις όπως περιγράφονται αναλυτικά στο σχετικό άρθρο του υπέρ-συνδέσμου παρακάτω που πριν λίγες μέρες μόλις αναρτήθηκε στον ιστότοπο του δήμου Διονύσου με (πολύ σύντομη) ημερομηνία λήξης, έως τώρα τουλάχιστον είναι μέχρι τις 21/9/2020, ενώ γίνονται προσπάθειες για επιπλέον παράταση..

https://dionysos.gr/blog/post/anakoinosi-toy-dimoy-dionysoy-sxetika-me-tin-prosklisi-toy-dieythynti-dason-gia-toys-dasikoys-xartes-kathos-kai-to-sxedio-nomoy-gia-ton-eksygxronismo-tis-xorotaksikis-and-poleodomikis-nomothesias#

Για περισσότερες πληροφορίες από το αρμόδιο γραφείο του Δασαρχείου Αν. Αττικής, με έδρα την Αγία Παρασκευή, στο τηλέφωνο 210-6395.280, ή στο email: dash_anat_attikh@attica.gr

Ενημερώστε τον μηχανικό σας, τους γείτονες σας, και τους διπλανούς σας οικοπεδούχους, σε περίπτωση που δεν έχουν πληροφορηθεί σχετικά με αυτή την έκτακτη πρόσκληση-ανακοίνωση του Δασαρχείου.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κο Φωτάκη, κο Παπαβασιλείου, και κο Κριεμάδη, καθώς και με τον κο Κουριδάκη, και τον κο Λαγκαδινό, και θα σας πληροφορήσει περαιτέρω, μόλις προκύψουν περισσότερες πληροφορίες από το πολεοδομικό-κτηματολογικό γραφείο του Δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: