Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Εκδήλωση για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023 στο Δήμο Διονύσου

Τη Κυριακή 10/9/2023 το ΔΣ του συλλόγου μας υποδέχθηκε στους Αγίους Αγγέλους (πλατεία 28ης Οκτωβρίου) και τους 4 υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Διονύσου, στη σκιά της καταστροφής από τη πλημμύρα "Ντάνιελ" στη Θεσσαλία, σε μια (ίσως επίκαιρη χρονικά λόγω κι αυτού) εκδήλωση γνωριμίας με τα μέλη του συλλόγου μας για μια απευθείας συζήτηση μαζί τους με τη συνοδεία εδεσμάτων και αναψυκτικών.

Δόθηκε έτσι η δυνατότητα και στους κατοίκους του οικισμού να επικοινωνήσουν άμεσα με τη παρουσία τους τα πάγια αιτήματα μας, να ενημερωθούν για τα προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, να μεταφέρουν εμπειρίες από το παρελθόν, να ακούσουν την άλλη άποψη, και να διαπραγματευθούν τις προδιαγραφές για τα νέα έργα που εξελίσσονται ή που θα δρομολογηθούν στα επόμενα 5 χρόνια.

Παράλληλα μέλη του ΔΣ εκ περιτροπής έχουν προγραμματίσει τακτικές επισκέψεις στα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων για συζήτηση με εκείνους και μέλη των υποψηφίων τοπικών συμβούλων τους για την Άνοιξη (και τους Αγ. Αγγέλους) με μια ατζέντα 10 καίριων θεμάτων με προτάσεις και θέσεις που έχουμε καταλήξει, αφού απασχολούν τον οικισμό και ζητούν λύσεις..

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους υποψηφίους, κι ας κερδίσει ο καλύτερος, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για το ευ ζην στο Δήμο μας.. 

_____________

Ακολουθούν παραπομπές, άρθρα, κι αναρτήσεις που "ανέβηκαν" στο Διαδίκτυο και στα ΜΚΔ για την δραστηριότητα του συλλόγου μας τη τρέχουσα προεκλογική περίοδο με τους υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους.. 

Ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο FB

Ανάρτηση για την εκδήλωση μας από τη παράταξη "ο Διόνυσος Αύριο" της υπ. δήμαρχου κας Κατερίνας Μαϊχόσογλου

Σχετικό άρθρο στη ψηφιακή εφημερίδα "Οδός Διονύσου"

Από τη "Δύναμη Ευθύνης" με υποψήφιο δήμαρχο το Κο Γ. Καλαφατέλη

Από τη σελίδα του Ν. Δακορώνια για τη συνάντηση του ΔΣ με τον υπ. δήμαρχο Κο Νίκο Καρυστινό και το "Νέο Διόνυσο"









Δεν υπάρχουν σχόλια: